TR EN

Kendim ve Ailem için Sigorta Ürünleri

  • Kasko
  • Trafik
  • Konut
  • Sağlık
  • Seyahat
  • Ferdi Kaza
  • Tarım
  • Diğer
Ray Kasko

Aracınız çarpışmadan çalınmaya, anahtar çalınmasından yolda kalmaya kadar en geniş teminatlarla korunur.

Baby on Board (BoB) Kasko

0-6 yaş arası çocuk sahiplerine özel olarak sunulan BoB Kasko, aracınızı çarpışmadan çalınmaya, anahtar çalınmasından yolda kalmaya kadar en geniş teminatlarla korur.

KaskHom

Geniş kapsamlı kasko güvencesi, Hızlı Onarım Merkezi (HOM) ve Anlaşmalı Özel Servis seçimi ile ayrıcalıklı hizmetleri uygun fiyatlarla sunar.

İkinci Şans Kasko

Resmi olarak kullanılamaz hale gelmiş (perte çıkmış) ancak onarılmış aracınız en geniş Kasko teminatlarıyla koruma altına alınır.

Başlangıç Kasko

Doğal afetler, yanma ve hırsızlık gibi kullanım dışı öngörülemeyen riskler sonucu aracınızda oluşabilecek büyük zararlara karşı güvence sağlar.

Prenses Kasko

Sadece Ray Sigorta tarafından sunulan, her ince detayın sizin için düşünüldüğü ve fark yaratan VIP hizmetleri ile aracınıza tam güvence sağlar.

Meslek İndirimleri

Tripplus Yurt İçi

Yurt içi seyahatinizde ani ortaya çıkabilecek sağlık durumları, yaralanmalar ile ilgili tedavilerinizi ve nakil işlemlerini karşılar.

Tripplus Yurt Dışı

Vize gerektiren ülkelere gerçekleştirilecek olan yurt dışı seyahatleri için olmazsa olmaz seyahat sağlık sigortası ve ihtiyacınıza göre ekleyebileceğiniz bagaj kaybı/çalınması, rötar, kapkaç, bulunduğunuz yere aile üyelerinden birinin seyahati gibi pek çok kapsamda güvence sunar.

Türkiye Vize Seyahat

Türkiye’ye seyahat eden yabancı uyruklu kişiler, vize başvuruları kapsamında talep edilen seyahat sağlık sigortası ile Türkiye’de ani olarak gelişen acil bir sağlık problemi veya kaza yaşamaları durumlarına karşı güvence altına alınır.

Zorunlu Trafik Sigortası

Aracınızla yaptığınız bir kaza sonucunda diğer araç veya 3.şahıslara karşı verebileceğiniz zararlar koruma altına alınır.

Baby on Board (BoB) Trafik Sigortası

0-6 yaş arası çocuk sahiplerine özel olarak sunulan BoB Trafik Sigortası, aracınızla yaptığınız ve kusurlu olduğunuz kaza sonucunda diğer araç veya 3.şahıslara karşı verebileceğiniz zararları koruma altına alır.

Aura

Kaza sonucu oluşan riskler ile birlikte birçok tehlikeli hastalık için finansal desteği de kapsamında bulundurur.

FerdiRay

Kaza sonucu oluşan risklerle karşı karşıya kaldığınız durumlardan başkalarına karşı sorumluluklarınıza kadar size ve sevdiklerinize finansal destek sağlar. FerdiRay ve FerdiRay Plus olmak üzere farklı hizmet seçeneklerine sahip iki paketi bulunmaktadır.

Güvencedeyim

Kaza sonucu oluşan risklerle karşı karşıya kaldığınız durumlarda size ve sevdiklerinize finansal destek sağlar.

Zorunlu Deprem Sigortası DASK

Zorunlu Deprem Sigortası ile deprem ve benzeri doğa olaylarından kaynaklı, binanızın görebileceği maddi kayıplar güvence altına alınır.

Evime Değer Konut Sigortası

Evinizi ve içindekileri yangın, su baskını, hırsızlık gibi hasarlara karşı güvence altına alır. Evime Değer Konut Sigortası’nın ihtiyaca yönelik üç farklı paketinden hem ev sahipleri hem de kiracılar yararlanabilir.

Sağlığım Rayında

Ray Sigorta’nın anlaşması olan ya da olmayan tüm sağlık kuruluşlarında; ayakta ya da yatarak yapılacak tedavilerden doktor muayenelerine, röntgen ve tahlillerden ilaç masraflarına, cerrahi müdahalelerden doğuma kadar sizin veya dilerseniz tüm ailenizin sağlık ihtiyaçlarını güvence altına alan bir özel sağlık sigortasıdır.

Tamamlayan Sağlık

SGK ve Ray Sigorta ile anlaşmalı özel hastane ve sağlık kuruluşlarında poliçe kapsamında olan sağlık harcamalarında oluşan ilave ücretleri karşılar. Siz ise devlet katılım payı dışında bir fark ödemezsiniz.

Acil Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından acil durum olarak tanımlanan teminat kapsamındaki hastalık ve kaza durumlarında, ihtiyacınız olan acil tedavi masraflarının karşılanmasını sağlayan bir özel sağlık sigortasıdır.

Yabancılar için Sağlık

Türkiye'de ikamet izni almak isteyen yabancı uyruklu kişiler için özel olarak hazırlanmış bir sağlık sigortasıdır.

Arıcılık Sigortası

Kullandığınız kovanlarda fırtına, heyelan, deprem, sel, yangın, hayvan saldırısı gibi sebeplerden meydana gelebilecek hasarlar güvence altına alınır.

Bitkisel Ürün Sigortası

Doğal afetler ve hava şartlarından kaynaklı ürünlerinizde oluşabilecek kalite kaybı ve maddi kayıplarınız teminat altına alınır.

Büyükbaş Hayvan Hayat Sigortası

Yetiştirdiğiniz büyükbaş hayvanlarınızın beklenmedik hastalık, kaza, zehirlenme, doğal afetler ve yangın gibi sebeplerle zarar görmesinden kaynaklı doğan maddi kayıplarınız güvence altına alınır.

Kuraklık Verim Sigortası

Kuraklık, don, sıcak rüzgâr ve sıcak hava dalgası, aşırı nem, aşırı yağış gibi olası risklerden kaynaklı verim kayıplarınız güvence altına alınır.

Küçükbaş Hayvan Hayat Sigortası

Küçükbaş hayvanlarınızın hastalık, kaza, zehirlenme, doğal afetler ve yangın gibi beklenmedik sebeplerle zarar görmesinden kaynaklı doğan maddi kayıplarınız güvence altına alınır.

Kümes Hayvanları Hayat Sigortası

Tesislerinizde yetiştirdiğiniz kümes hayvanlarınızın hastalık, kaza, zehirlenme, doğal afetler ve yangın gibi beklenmedik sebeplerle zarar görmesi ve ekipmanlarınızda meydana gelebilecek arızalar kaynaklı doğan maddi kayıplarınız güvence altına alınır.

Sera Sigortası

Geçim kaynağınız seralar, içindeki teknik donanım ve ürünlerinize gelecek zararlar güvence altındadır.

Su Ürünleri Hayat Sigortası

Denizlerde ve iç sularda yetiştirilen su ürünlerine gelebilecek zararlardan kaynaklanan ölümler ve fiziksel kayıplar sonucu oluşan maddi kayıplarınız güvence altına alınır.

Cyberella Siber Güvenlik

Öngörülmeyen siber risklere karşı danışmanlık ve uyarı hizmetlerimizle daha özgür hareket eder güvende hissedersiniz.

İMM Tamam

Zorunlu Trafik Sigortası’na ek olarak yüksek teminat limitleri sunan İMM Tamam ile güvenceniz şİMMdi tamam.